Casete luminoase

Bucurați-vă de o prezență vizuală de impact cu casete luminoase backlit oferite de Linos. Fiind cea mai eficientă și ușoară metodă de promovare outdoor, casetele luminoase backlit sunt esențiale pentru oricine dorește să fie remarcat și să atragă vizitatori în locația sa.

Folosindu-se de tehnologia avansată, caseta luminoasă cu față din backlit este opțiunea preferată pentru reclamele luminoase la exterior. Cu dimensiuni extrem de generoase, fără a fi necesare îmbinări ale materialului, aceste casete asigură o prezentare impecabilă a mesajului dvs.

Materialul flexibil al backlit-ului îmbracă cu precizie suprafața firmei, oferind o planeitate perfectă și o vizibilitate de neegalat. Cu o structură solidă, aceste casete sunt garantate să reziste în timp.

Iluminarea este asigurată fie de tuburi fluorescente, fie de leduri, garantând un aspect luminos și atrăgător în orice condiții de iluminare. Personalizarea este la îndemână, fie prin aplicarea autocolantului de tăiere, fie prin printarea directă pe backlit, oferindu-vă posibilitatea de a crea reclame personalizate și de impact.

Optați pentru casetele luminoase backlit de la Linos și transformați-vă vizibilitatea într-un avantaj competitiv în peisajul comercial modern.